Toiminta

Ajokokeet

Seuran sääntöjen mukaisesti ensimmäistä kertaa ajokokeisiin osallistuvan seuran jäsenen ei tarvitse maksaa ilmoittautumismaksua seuran omiin kokeisiin. Ensikertalaiselle järjestetään seuran puolesta myös tuomarit.

Lisätietoa aiheesta:
  • Ohjeita ensimmäiseen ajokokeeseen osallistuvalle (.doc)(.pdf)

Seuranmestari 2006 Retu

Näyttelyharjoitukset

Näyttelyharjoituksia järjestetään kesäisin yhteistyössä Kellon metsästysseuran kanssa.

Näyttelyharjoituksia vetää Seppo Helin.

Lalli harjoituksissa

Metsästyskunnonkokeilu ajokoesääntöjen pohjalta

Jos sinulla on beagle ja olet kiinnostunut ajokokeista, sinua varten yhdistyksemme on järjestänyt yhtenä toimintamuotona metsästyskunnon kokeilun. Metsästyskunnon kokeilu on normaali vapaamuotoinen metsästyspäivä, jonka aikana myös perehdytään koiran toimintaan ajokoesääntöjen mukaisesti. Järjestämme mukaasi palkintotuomarin joka opastaa sinua päivän aikana ajokoetoiminnan perusteisiin.

Jos haluat osallistua koirasi kanssa metsästyskunnon kokeiluun ja tutustua ajokoetoimintaan, ota yhteyttä johtokuntaan.

Tuomarit työssään

Palkintotuomarikoulutus

Kauden aikana palkintotuomari koulutusta järjestää alueen rotujärjestöt. Tietoa koulutuksista saat kennelpiirin nettisivuilta.

Tutustu ajokokeiden sääntöihin.


Kokoukset

Vuosikokous järjestetään maaliskuussa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan näillä sivuilla, sekä jäsenistölle sääntöjen mukaisesti postitse. Yhdistyksen johtokunta kokoontuu useamman kerran vuoden aikana.


Beaglepäivä

Kesäisin järjestetään jäsenistölle vapaaohjelmainen kokoontumistilaisuus, jossa rentoudutaan mukavassa beagle hengessä, muistellaan mennyttä kautta ja suunnitellaan uutta. Beaglepäivät on oivallinen tilaisuus tutustua alueen muihin beagle ihmisiin. Tarkempi ajankohta ja paikka ilmoitetaan näillä sivuilla, sekä jäsenistölle postitse tai sähköpostilla huhtikuun loppupuolella.


Jalostusneuvonta

Yhdistyksemme alueella Beaglejärjestön jalostusneuvonnasta vastaa Suvi Salmela. Suvi on rotujärjestön nimeämä jalostusneuvoja Pohjois-Pohjanmaan aluella.

Yhteyshenkilö Suvi Salmela puh: 050 402 1564 tai suvi.salmela@beaglejarjesto.fi.

Pennut lepäilee

Tulevia tapahtumia

Tulevat tapahtumat löydät sivulta ajankohtaista.


Säännöt

Tutustu Pohjois-Pohjanmaan Beagle Ry:n sääntöihin.


Nettisivut

Nettisivuilla tiedotamme kerhomme toiminnasta ja ajankohtaisista asioista kerhossamme. Toivomme, että jäsenistömme osallistuu sivujen kehittämiseen antamalla palautetta ja ideoita sivuston kehittämiseksi. Palautetta voit antaa erillisellä palautelomakkeella.


|Pohjois-Pohjanmaan beagle ry.|